Nytt fokusområde och teambuilding

Just another WordPress site

Nytt fokusområde och teambuilding

Goddag i stugan! Det senaste så har vi ju berättat en del om vår företagsutveckling och några olika fokusområden vi har. Ett nytt fokusområden som har kommit upp den senaste tiden är större aktörer som behöver vår hjälp. Exempel på detta som nyligen blivit våra kunder är ett par Fastighetsförvaltare i Kållered. Det är kunder som skapar bredd i vår verksamhet och vi har kommit överens om ett långsiktigt avtal, så vi firade lite extra i helgen som ni kanske förstår! 🙂

Att se långsiktigt på sitt arbete tror vi är väldigt viktigt! Det gör att man anstränger sig lite extra, tänker ett steg längre och tar väl hand om sina kunder. Det finns ett talesätt som säger ”Om du inte har tid att göra det ordentligt från början, när tror du att du ska ha tid att göra om?” Det försöker vi ha som motto i vårt arbete. Som hantverkare är det lätt att bli stressad och vilja skynda på, men av egna erfarenheter så vet vi att det aldrig fungerar. Jobbet blir alltid bäst om man har is i magen och behåller fokus på resultatet, inte det som stressar en – oavsett om det är kunden eller brist på tid.

Något annat som vi tror förbättrar arbetet är teambuilding och målsättningar. Därför brukar vi försöka få till en helg varje höst, när alla är tillbaka från semester, där vi gör något roligt tillsammans. Vi brukar boka in oss på en trevlig kursgård, ha några timmars planering, ibland anlita en föreläsare och sätta mål för kommande verksamhetsår. Därefter äter vi god mat, gör någon rolig aktivitet och umgås helt enkelt. Denna helgen längtar man efter hela året.

Så här i Corona-tider blir det såklart lite annorlunda, så vi har tänkt att utmana kollegiet med en helg ute i naturen. På schemat står tätning, fiske, vandring och klättring på en höghöjdsbana. När vi kläckte idén var det några som gnällde lite, men nu är samtliga riktigt taggade och till helgen smäller det!

Fortsättning följer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *