Nya bud!

Just another WordPress site

Nya bud!

Tjena allihopa! Läget? Längesen sist nu. 

Nu kanske ni alla undrar vart i försvann eller vart inläggen tog vägen. De finns uppenbara anledningar som jag inte behöver nämna men skulle säga största anledning var att vi ändrade vår affärsplanering När jag kom i kontakt med Canea. för det året och slutade med att bloggen inte blev prio ett när vi försökte verkställa den nya planen. 

Tänka sig att de gått två år sedan covid kom till Sverige! Skämt åsido.. Restriktionerna släpptes nu för ett tag sen så allting har börjat kännas mer och mer bekant. Utöver det är de inte mycket mer som hänt de senaste. Vi har bara fått en smula mindre uppdrag förra året men med tanke på omständigheterna förra året är de inte så konstigt. Nu i mars har vi haft fler uppdrag än förra året mars, så det är ett bra tecken och flera verkar vara på ingång. 

Utöver de är det inte mycket annat som hänt på jobbet, vi kanske byter kontor inom något men citera inte det. Utöver jobbet, håller jag och två andra på att försöka planera in någon resa inom kort. Planen är att besöka vår kompis som pluggar i Holland, han bor i Boven-Leeuwen. Men som många av er vet, man snackar om de flera gånger men stubinen tänder aldrig..hahah. Ungefär så är det i detta fallet, tror vi diskuterat om det här i 4 år kanske.. Blev väl lite seriösare snack om de nu det senaste, men tror inte på något först biljetten är bokad. Jag hade ju föredragit om vi kunde åka i slutet av april men de två andra är lite svårflörtade till den iden. 

Sommaren har jag inte filosoferat mycket över, men det som är säkert är att de blir en fotboll sommar. VM kickar igång i sommar så kan tänka mig att de blir en hel del matcher jag o vännerna kommer kolla på tillsammans, samt roliga diskussioner på jobbet för de flesta tycker om fotboll, även de som inte gör de kan tänka sig kolla på VM. 

Hoppas ni alla var okej med ett mer personligt inlägg för omväxlingens skull, inte allt för mycket att berätta om i nuläget men känner att de blir ändring! Iallafall kommentera gärna vad du förväntningar inför VM och vem du tror tar hem allt! 

Tills nästa gång! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *