Hänsyn under coronatider

Just another WordPress site

Hänsyn under coronatider

Goddagens! Läget? 

Här är det bara bra, arbetet rullar på som det ska. Jag berättade ju sist för er om en ny kund som behövde vår hjälp, det har gått strålande och alla är nöjda. Spännande att samarbeta med större aktörer också, det vidgar vårt viktiga nätverk dessutom vilket betyder att fler får höra talas om oss och vill ge oss arbetsuppdrag. 

Tänk att det redan har gått ett år sedan corona kom till Sverige! Trodde man ju aldrig då att det skulle hålla på så länge, nä nä, max två veckor tänkte man ju då när det började pratas om det. Och nu är det en tredje våg på gång, hoppas att vaccineringen går som planerat. Som tur är har ingen av mina nära eller kollegorna blivit allvarligt sjuk, peppar peppar.

Märkligt och så självklart på samma gång hur man vänjer sig fort och anpassar sig, vi är ju ett resultat av evolution trots allt. För vårt företags del har det inneburit en del förändrade rutiner – precis som för de flesta andra yrken i dessa tider. Vi följer FHM direktioner vad gäller att stanna hemma vid symtom, god handhygien och så vidare. Dessutom har vi införskaffat en ny kortterminal som inte kräver att man knappar in lösenordet, vilket visat sig vara både smidigt och uppskattat för alla.

Vid önskemål från kunden har vi på oss visir eller munskydd när vi är i deras hem, som jag har nämnt tidigare här på bloggen är ömsesidig förtroende superviktigt för oss då vi oftast jobbar hemma hos kunderna. Även om kunden inte brukar vara i samma rum när vi arbetar är det ändå en del som känner sig tryggare om vi har munskydd på oss, och vi vill ju göra så mycket vi kan för att kunden ska bli nöjda – både med resultatet av arbetet men också under processens gång. 

Därför är vi också noggranna med att inte skräpa ner övriga huset om vi till exempel renoverar om ett badrum och vi säger till i förväg om det kommer att låta extra mycket vid vissa arbetsmoment. Många har tackat oss för den här sättet att visa hänsyn på, häromdagen var det en mamma som passade på att gå ut med barnen till lekplatsen under tiden vi bullrade. Hon sa att bebisen har svårt att sova och vaknar lätt vid ljud, så nu kunde barnet sova i vagnen utomhus i lugn och ro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *